logo

Bedrijfs- en overig onroerend goed te koop op Vlieland

Het bedrijfsonroerend goed bestaat op Vlieland o.a. uit restaurants, hotels, winkelpanden, loodsen enz.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Bedrijven, daar vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland
*1*Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland Een woon / winkelpand in de Dorpsstraat van Vlieland.

De combinatie van een woonhuis en een winkelruimte gelegen in de Dorpsstraat van Vlieland.
Meer info...Vraagprijs € 475.000 KK

 

Havenweg 62, 8899 BC te Vlieland
*1*Havenweg 62, 8899 BC te Vlieland Een bedrijfspand met ruim 200m2 vloeroppervlakte op het bedrijventerrein Oosterseveld te Vlieland.

Het betreft hier een goed geïsoleerd bedrijfspand van een uitstekende bouwkundige kwaliteit. Het pand is onder andere voorzien van vloerverwarming en een betonnen verdiepingsvloer. Het geheel is toegankelijk via een overheaddeur.
Meer info...Vraagprijs € 165.000 KK

 

Havenweg 62A, 8899 BC te Vlieland
*1*Havenweg 62A, 8899 BC te Vlieland Kantoor en of opslagruimte te koop op het bedrijventerrein Oosterseveld te Vlieland.

De kantoorruimte in dit pand is van uitstekende kwaliteit en voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen. Naast kantoorruimte is er ook opslagruimte, deze ruimte kan eenvoudig aangepast worden tot kantoorruimte. Kortom: Een multifunctioneel bedrijfspand wat naar behoefte opgedeeld kan worden. Oppervlakten in overleg.


Fortweg 5B, 8899 CC te Vlieland
Fortweg 5B, 8899 CC te Vlieland Een bedrijfspand van 77 m2 bebouwde oppervlakte met twee zolders op bedrijventerrein Oosterseveld op VlielandVERKOCHT

Deze loods is van een handzaam formaat en multifunctioneel inzetbaar voor iedere soort gebruiker. Werkplaats, kantoor, opslag of een combinatie er van, het is allemaal mogelijk.
Meer info...Vraagprijs € 95.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.