logo

Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland

Overzicht Kenmerken Omschrijving Foto's Kaart Contact

  Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland   Status
Soort
Woonoppervlakte
Aantal kamers
Bouwperiode/jaar
Vraagprijs
Te koop
Appartement
58 m2
2
2023
€ 340.000 VON
 

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

Dit prachtige appartement is gelegen boven de nieuwe Poiesz supermarkt in de Dorpsstraat van Vlieland. Het geheel is onlangs nieuw opgeleverd compleet met een luxe keuken, badkamer en een PVC vloer. Het appartement is van hoogwaardige bouwkwaliteit , duurzaam (energielabel A+++) en bestemd voor permanente bewoning.    Volledige omschrijving

Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland

Ga naar Kenmerken | Overzicht woonhuizen

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

AdresAlef P Hoedemakersglop
8899 ZZ Vlieland
Woonlagen2
Kamers2
Slaapkamers1
Oppervlakte58 m2
Inhoud165 m3
Garagenee
Tuinnee
Balkonja

Ga naar Omschrijving | Overzicht woonhuizen

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

Dit prachtige appartement is gelegen boven de nieuwe Poiesz supermarkt in de Dorpsstraat van Vlieland. Het geheel is onlangs nieuw opgeleverd compleet met een luxe keuken, badkamer en een PVC vloer. Het appartement is van hoogwaardige bouwkwaliteit , duurzaam (energielabel A+++) en bestemd voor permanente bewoning.

Boven de nieuwe Poiesz supermarkt op Vlieland zijn recent nieuwe appartementen voor permanente bewoning gebouwd. Van de zes appartementen zijn vier 2-persoonsappartementen openbaar te koop aangeboden waarvan er nog één te koop is.

Het appartement is ruim opgezet voor gebruik door twee personen, zo is er bijna 58 m2 woonoppervlakte. Daarnaast is er een inpandige berging, een containeropslagruimte, een terras en een fietsenstalling voor twee fietsen. Er zijn duidelijke plattegronden en overzichtstekeningen beschikbaar zodat u kunt zien waar de verschillende delen zich in het gebouw bevinden.

De entreedeur van het appartement bevindt zich aan het Alef P. Hoedemakersglop nummer 2, hetgeen een zijstraat (glop) is van de Dorpsstraat. Deze zijstraat grenst overigens ook aan de Achteromweg. Aan de zijde van de toegang is eveneens een opslagruimte onder de trap waar een container kan staan.

Nadat u via de trap op de eerste verdieping bent gekomen heeft u vanuit de hal toegang tot het (vrijhangende) toilet, de technische ruimte met daarin de warmtepomp en de woonkamer.

De woonkamer is bijna 26 m2 groot en is voorzien van een open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er is meer dan voldoende ruimte voor een eettafel en een gezellige zithoek bij de schuifpui naar het terras op de oostzijde. Een terrasscherm op het terras (12 m2) zorgt voor optimale beschutting en privacy.

De twee persoons slaapkamer (13,3 m2) is toegankelijk vanuit de woonkamer. Een dakraam zorgt voor veel lichtinval en er is voldoende ruimte voor kasten. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de betegelde badkamer met een douche, wastafel en aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Tot slot is er nog een inpandige bergruimte (5,7 m2) en ruimte om twee fietsen te stallen in de gezamenlijke overdekte fietsenstalling aan de noordzijde van het gebouw. Het zal u dus nergens aan ontbreken.

Het appartement is opgeleverd inclusief een complete keuken met inbouwapparatuur, betegeld / afgemonteerd sanitair en een PVC vloer. De wanden zijn behang-klaar en plafonds zijn saus-klaar.

Het appartement is conform de meest recente regels en vereisten gebouwd. Er is degelijk gebouwd met speciale aandacht voor de warmte- en geluidsisolatie. Een uitstekende isolatiewaarde, een (eigen) warmtepomp en zes zonnepanelen resulteren in een energielabel A+++. De verwachting is dat de kosten voor het energieverbruik zeer laag zullen zijn. Er zijn zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. U kunt zelf een leverancier voor energie kiezen.

De nieuw opgerichte VVE heeft voorlopig weinig werk gezien de nieuwstaat van het geheel. Het beheer van het volledige pand wordt overigens verzorgd door een professionele beheerder. Inwendig onderhoud van uw appartement blijft voor rekening van u als eigenaar. De VVE bijdrage / servicekosten zijn nog niet bekend. 

De koopsom per appartement is € 340.000,- V.O.N. inclusief BTW.


Iedere geinteresseerde kan uitgebreide informatie opvragen bij Makelaardij Visser / Martijn Visser

Ga naar Foto's | Overzicht woonhuizen

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland

Ga naar Kaart | Overzicht woonhuizen

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

Toon Alef P Hoedemakersglop, Vlieland op Google maps (opent in nieuw scherm)

Ga naar Contact | Overzicht woonhuizen

Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.

Heeft U interesse in deze woning of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, neem dan conctact op met ons:


Makelaardij Visser
Martijn Visser
Dorpsstraat 75-77
8899 AD Vlieland
Tel: 06-53546595
Bgg: 0562-451053
email: info@makelaardijvisser.nl

Ga naar Overzicht woonhuizen

X
Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland
X Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland>>
X
Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland
<<Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland X