logo

Wonen op Vlieland, een huis voor permanente bewoning kopen.

Deze categorie woningen bevindt zich voornamelijk binnen de bebouwde kom en staat op EIGEN GROND.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Wonen, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand voor permanente bewoning en het wonen en werken op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Lutinelaan 9, 8899 te Vlieland
*1*Lutinelaan 9, 8899  te Vlieland Een zeer ruime halfvrijstaande woning met 4/5 slaapkamers en een praktijkruimte op een rustige locatie op Vlieland.

Wonen en werken op Vlieland! Deze royale woning staat aan de Lutinelaan op Vlieland. Veel vierkante meter, veel kamers, veel mogelijkheden! Alle kamers hebben royale afmetingen en veel lichtinval. De praktijkruimte is ideaal voor beroep aan huis.
Meer info...Vraagprijs 499.000 KK

 

Berkenlaan 19, 8899 BP te Vlieland
Berkenlaan 19, 8899 BP te Vlieland Een vrijstaande woning op een mooie locatie op Vlieland. VERKOCHT!

Deze vrijstaande woning op Vlieland is ruim opgezet, is gelijkvloers te bewonen en staat op een zeer mooie en vooral rustige woonlocatie.VERKOCHT!
Meer info...Vraagprijs 540.000 KK

 

Dennenlaan 20, 8899 BN te Vlieland
Dennenlaan 20, 8899 BN te Vlieland Een vrijstaande woning met een souterrain op een rustige woonlocatie aan de Dennenlaan op Vlieland. VERKOCHT!

Het betreft hier een keurige woning op 481 m2 eigen grond, bestemd voor permanente bewoning. De indeling is speels, er is veel lichtinval en het heeft verrassend veel functionele ruimte. De woning staat midden op de kavel waardoor er rondom ruimte is voor tuin en terrassen.

Meer info...Vraagprijs 395.000 KK

 

Dorpsstraat 79, 8899 AD te Vlieland
Dorpsstraat 79, 8899 AD te Vlieland Een woon / winkelpand op A1 locatie in de Dorpsstraat van Vlieland.VERKOCHT

Dit woon / winkelpand staat op A1 locatie in de Dorpsstraat van Vlieland, aan de zijde van de Waddenzee. Riant en stijlvol wonen met een winkel aan huis, hier is het mogelijk!
Meer info...Vraagprijs 580.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.