logo

Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland

Overzicht Kenmerken Omschrijving Foto's Kaart Contact

  Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland   Status
Soort
Woonoppervlakte
Aantal kamers
Bouwperiode/jaar
Vraagprijs
Te koop
Appartement
58 m2
2
2023
340.000 VON
 

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

Namens Poiesz Vastgoed B.V. bieden we een viertal 2-persoons appartementen op Vlieland te koop aan. De appartementen zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit , duurzaam en bestemd voor permanente bewoning.    Volledige omschrijving

Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland

Ga naar Kenmerken | Overzicht woonhuizen

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

AdresAlef P Hoedemakersglop
8899 ZZ Vlieland
Woonlagen2
Kamers2
Slaapkamers1
Oppervlakte58 m2
Inhoud165 m3
Garagenee
Tuinnee
Balkonja

Ga naar Omschrijving | Overzicht woonhuizen

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

Namens Poiesz Vastgoed B.V. bieden we een viertal 2-persoons appartementen op Vlieland te koop aan. De appartementen zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit , duurzaam en bestemd voor permanente bewoning.

Boven de nieuwe Poiesz supermarkt op Vlieland worden momenteel nieuwe appartementen voor permanente bewoning gebouwd. Van de zes appartementen worden vier 2-persoonsappartementen openbaar te koop aangeboden. De twee appartementen die aan de Dorpsstraat grenzen blijven in eigendom van Poiesz Vastgoed B.V. waarbij ook deze appartementen gebruikt zullen worden voor permanente bewoning.

De appartementen zijn ruim opgezet voor gebruik door twee personen, zo is er bijna 58 m2woonoppervlakte. Daarnaast heeft ieder appartement een inpandige berging, een containeropslagruimte, een terras en een fietsenstalling voor twee fietsen.Er zijn duidelijke plattegronden en overzichtstekeningen beschikbaar zodat u kunt zien waar de verschillende delen zich in het gebouw bevinden.

De entreedeuren van de appartementen bevinden zich aan het Alef P. Hoedemakersglop 1 t/m 5, hetgeen een zijstraat (glop) is van de Dorpsstraat. Deze zijstraat grenst overigens ook aan de Achteromweg. Aan de zijde van de toegang is eveneens een opslagruimte onder de trap waar een container kan staan.

Nadat u via de trap op de eerste verdieping bent gekomen heeft u vanuit de hal toegang tot het toilet, de technische ruimte met daarin de warmtepomp en de woonkamer.

De woonkamer is bijna 26 m2 groot en heeft aansluitingen voor een (open) keuken. Er is meer dan voldoende ruimte voor een eettafel en een gezellige zithoek bij de schuifpui naar het terras op de oostzijde. Een terrasscherm op het terras (12 m2) zorgt voor optimale beschutting en privacy.

De twee persoons slaapkamer (13,3 m2) is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft een badkamer met aansluitingen voor een douche, wastafel en een wasmachine / droger. Tot slot is er nog een inpandige bergruimte (5,7 m2) en ruimte om twee fietsen te stallen in de gezamenlijke overdekte fietsenstalling aan de noordzijde van het gebouw. Het zal u dus nergens aan ontbreken.

De appartementen worden momenteel nieuw gebouwd en zullen naar verwachting medio december 2023 opgeleverd worden. Rond dat moment is het volledige project gereed en is er dus geen overlast meer van bouwwerkzaamheden.

De appartementen worden conform de meest recente regels en vereisten gebouwd. Er wordt degelijk gebouwd met speciale aandacht voor de warmte- en geluidsisolatie. Ieder appartement wordt geleverd met een eigen warmtepomp en zes zonnepanelen. Het voorlopige energielabel is A+++. De verwachting is dat de kosten voor het energieverbruik zeer laag zullen zijn. Verder heeft ieder appartement zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. U kunt zelf een leverancier voor energie kiezen, terugleveren van elektriciteit is niet mogelijk.

De verkoper draagt zorg voor het oprichten van een VvE. Momenteel wordt daar de laatste hand aan gelegd. Daarbij wordt ook een wettelijk verplicht MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) opgesteld. Door structureel onderhoud te plegen weet u zeker dat het geheel, dus ook uw appartement,op de lange termijn in een goede staat van onderhoud verkeert.

Het beheer van het volledige pand zal worden verzorgd door een professionele beheerder. Inwendig onderhoud van uw appartement blijft voor rekening van u als eigenaar. De VVE bijdrage / servicekosten zijn nog niet bekend.

De koopsom per appartement is 340.000,- V.O.N. inclusief BTW.


Iedere geinteresseerde kan uitgebreide informatie opvragen bij Makelaardij Visser / Martijn Visser

Ga naar Foto's | Overzicht woonhuizen

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland

Ga naar Kaart | Overzicht woonhuizen

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

Toon Alef P Hoedemakersglop, Vlieland op Google maps (opent in nieuw scherm)

Ga naar Contact | Overzicht woonhuizen

Vier nieuw gebouwde appartementen te koop op Vlieland.

Heeft U interesse in deze woning of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, neem dan conctact op met ons:


Makelaardij Visser
Martijn Visser
Dorpsstraat 75-77
8899 AD Vlieland
Tel: 06-53546595
Bgg: 0562-451053
email: info@makelaardijvisser.nl

Ga naar Overzicht woonhuizen

X
Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland
X Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland>>
X
Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland
<<Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland>>
X
Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland
<<Alef P Hoedemakersglop 2 tm 5 Vlieland X