logo

Bedrijfs- en overig onroerend goed te koop op Vlieland

Het bedrijfsonroerend goed bestaat op Vlieland o.a. uit restaurants, hotels, winkelpanden, loodsen enz.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Bedrijven, daar vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Dorpsstraat 14, 8899 AH te Vlieland
Dorpsstraat 14, 8899 AH te Vlieland Een woon / winkelpand in de Dorpsstraat van Vlieland.

Dit sfeervolle woon / winkelpand staat aan het begin van de Dorpsstraat op het waddeneiland Vlieland. Momenteel is in het pand de speciaalzaak `H`eerlijk eten` gevestigd. Het geheel is ter overname, u kunt dit seizoen nog van start!
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland
Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland Een woon / winkelpand in de Dorpsstraat van Vlieland.

De combinatie van een woonhuis en een winkelruimte gelegen in de Dorpsstraat van Vlieland. De winkel staat op een A1 locatie en heeft binnen de bestemming detailhandel vele gebruiksmogelijkheden. Kansen voor de ondernemers onder ons!
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Havenweg 62, 8899 BC te Vlieland
Havenweg 62, 8899 BC te Vlieland Een bedrijfspand met ruim 200m2 vloeroppervlakte op het bedrijventerrein Oosterseveld te Vlieland.

Het betreft hier een goed geïsoleerd bedrijfspand van een uitstekende bouwkundige kwaliteit. Het pand is onder andere voorzien van vloerverwarming en een betonnen verdiepingsvloer. Het geheel is toegankelijk via een overheaddeur.
Meer info...Vraagprijs € 165.000 KK

 

Havenweg 62A, 8899 BC te Vlieland
Havenweg 62A, 8899 BC te Vlieland Kantoor en of opslagruimte te koop op het bedrijventerrein Oosterseveld te Vlieland.

De kantoorruimte in dit pand is van uitstekende kwaliteit en voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen. Naast kantoorruimte is er ook opslagruimte, deze ruimte kan eenvoudig aangepast worden tot kantoorruimte. Kortom: Een multifunctioneel bedrijfspand wat naar behoefte opgedeeld kan worden. Oppervlakten in overleg.


Wilt u meer weten, bel of mail Martijn Visser 06 53 54 65 95 email

Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.