logo

Huizen, recreatiewoningen en bedrijfspanden op Vlieland

U zult begrijpen dat het aantal bedrijven op Vlieland beperkt is. Toch speelt er zich heel wat af op ons eiland. Met 1160 permanente inwoners en een capaciteit van 7000 toeristische bedden zijn er altijd mogelijkheden. Qua bezoekersaantallen is Vlieland vrij constant, niet onbelangrijk voor de ondernemers onder ons.

Een van de grootste werkgevers op het eiland is natuurlijk de horeca in al haar facetten, o.a. verdeeld over (+/- 13) hotels / pensions, (2) kampeerterreinen, (+/- 9) restaurants, (+/- 4) café’s en (2) cafetaria’s. De aantallen zijn niet exact aan te geven omdat sommige hotels ook restaurant voeren danwel dat ondernemingen in meerdere categorieën onder te brengen zijn.

Niet minder belangrijk is de detailhandel, dit zijn o.a. de (+/- 16) winkels in de Dorpsstraat.

Verder is er tot op heden veel ge- en verbouwd op het eiland. Dit betekent werk voor o.a. drie aannemers, drie schildersbedrijven, drie installateurs, enz. Dit zijn allemaal eilander bedrijven met veelal werknemers van het eiland. Buiten deze eilander ondernemers komen er regelmatig bedrijven van de wal die verschillende werkzaamheden op het eiland uitvoeren.

Elders op deze site is het hoge voorzieningenniveau op Vlieland omschreven. Bijna alles wat u aan de vaste wal heeft is op Vlieland ook aanwezig. Denk aan transportbedrijven, evenementenbureau’s, kappers, schoonmaakbedrijven, taxi- en busondernemingen, klusbedrijven, verhuurorganisatie’s, enz.

Voor al deze onderneming geldt dat ze eens te koop kunnen komen. Zo bieden wij nu namens verschillende opdrachtgevers o.a. de kledingzaak ‘CORNIJHE’ en een snackbar te koop aan. ’t Servicepunt is een lectuurwinkel met een postagentschap wat te huur wordt aangeboden.

Mocht u zelf inspiraties hebben om iets te ondernemen, op het ‘Bedrijventerrein Oosterseveld’ staan verschillen loodsen te koop. Zo ziet u, er blijven altijd mogelijkheden om iets op Vlieland te ondernemen!

Om op de hoogte te blijven van het aanbod op Vlieland kunt u zich geheel vrijblijvend abonneren op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan per mail een bericht wanneer er iets nieuws in de verkoop is gekomen.

Als er nu geen bedrijven te koop zijn in de branche die u zoekt, dan kunnen we natuurlijk ook actief de markt benaderen en iets voor u aankopen.

Van alle objecten die wij in de verkoop hebben zijn uitgebreide (digitale) brochures beschikbaar. Deze kunt u per email opvragen. Met een nieuwsbrief kunnen we u informeren over nieuw aanbod en mutaties. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 77 voor een kennismakingsgesprek of voor een toelichting.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we zijn u graag van dienst.

Martijn Visser
06-53546595.

Woonhuizen
 
Recreatiewoningen
 
Bedrijfspanden