logo

Uw huis verkopen met Makelaardij Visser.

Het kopen en verkopen van een woning verdient persoonlijke zorg en aandacht. Om het beste verkoopresultaat te behalen is het van belang om de verkoop van het begin af aan goed aan te pakken.

Makelaardij Visser is plaatselijk uitstekend bekend, we hebben ruime verkoopervaring en kunnen u adviseren over de wijze van verkoop en de juiste prijsstelling. Doordat we afwisselend werken voor kopers en verkopers kunnen we ons ook optimaal verplaatsen in de gedachtegang van de verschillende partijen.

Makelaardij Visser wacht niet af tot gegadigden zich voor uw woning aanmelden, maar gaat direct actief de markt op. Wij benaderen het zoekersbestand van 2000 personen waardoor er meestal direct potentiŽle gegadigden in beeld komen. Dit is een belangrijke doelgroep, het zijn namelijk allemaal personen die verzot zijn op Vlieland en op de hoogte willen blijven van het aanbod op het eiland.

Uw woning staat binnen enkele dagen in de verkoop, van internet tot eventueel een verkoopbord bij uw woning. Makelaardij Visser op Vlieland heeft een uitstekende naamsbekendheid, wij zijn op het internet o.a. te vinden bij de belangrijkste landelijke huizensites als FUNDA.nl, JAAP.nl, HUISLIJN.nl, enz. Omdat we daarnaast op verschillende manieren adverteren, inclusief sociale media, bereiken we een groot deel potentiŽle kopers.

Van ieder object maken we een uitgebreide brochure zodat we als verkopende partij ook in ruime mate voldoen aan de wettelijke informatieplicht die u als verkoper heeft. Daarnaast geeft een duidelijke brochure de kopers snel een overzicht van de situatie waarna hij of zij ook eerder een beslissing kan nemen.

Een bezichtiging van uw woning vindt alleen plaats in overleg met u. Bij een serieus bod nemen we direct contact op. Wij adviseren u over de beste aanpak en voeren voor u de onderhandelingen met de kopende partij.

Zodra er overeenstemming is over de prijs en voorwaarden zorgen we voor de administratieve afhandeling en begeleiden de transactie tot na de juridische levering.

Het is ons streven om de beste prijs en voorwaarden voor onze opdrachtgever te bedingen.
Met de juiste aanpak heeft u een optimaal resultaat.

Martijn Visser

RMT Register Makelaar - Taxateur

06-53546595 of email

Woonhuizen
 
Recreatiewoningen
 
Bedrijfspanden