logo

Wonen op Vlieland, een huis voor permanente bewoning kopen.

Deze categorie woningen bevindt zich voornamelijk binnen de bebouwde kom en staat op EIGEN GROND.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Wonen, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand voor permanente bewoning en het wonen en werken op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland
*2*Dorpsstraat 52, 8899 AJ Vlieland Een woon / winkelpand in de Dorpsstraat van Vlieland.

De combinatie van een woonhuis en een winkelruimte gelegen in de Dorpsstraat van Vlieland. De woonruimte is ruim opgezet met onder andere een woonkeuken en maar liefst vier slaapkamers en een dakterras.
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Dorpsstraat 139, 8899 AG te Vlieland
Dorpsstraat 139, 8899 AG te Vlieland Een monumentaal pand aan de wadzijde van de Dorpsstraat op Vlieland, bestaande uit twee wooneenheden en een kantoor.

Dit pand staat in het stille gedeelte van de Dorpsstraat, het bestaat uit twee zelfstandig functionerende eenheden met een kantoor. Er mag ook één geheel van gemaakt worden. De tuin ligt op het zuiden en vanaf de verdieping heeft u zicht over de Waddenzee.

Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Dorpsstraat 14, 8899 AH Vlieland
Dorpsstraat 14, 8899 AH Vlieland Een woon / winkelpand in de Dorpsstraat van Vlieland.

Dit sfeervolle woon / winkelpand staat aan het begin van de Dorpsstraat op het waddeneiland Vlieland. Momenteel is in het pand de speciaalzaak `H`eerlijk eten` gevestigd. Het geheel is ter overname, u kunt dit seizoen nog van start!
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Dorpsstraat 30, 8899AH te Vlieland
Dorpsstraat 30, 8899AH te Vlieland Een woonhuis met erf en tuin in de Dorpsstraat van Vlieland.

Deze woning staat midden in de dorpskern van Vlieland en is bestemd voor permanente bewoning. Het pand is gedateerd, met een aantal aanpassingen is er weer een prachtige woning van te maken!
Meer info...Vraagprijs € 349.000 KK

 

Dorpsstraat 71, 8899 AD te Vlieland
Dorpsstraat 71, 8899 AD te Vlieland Een prachtig woonhuis met een grote tuin in de Dorpsstraat van Vlieland.VERKOCHT!

Deze ruime woning staat midden in de Dorpsstraat en heeft een grote tuin aan de zuidzijde, gelegen tegen de Waddendijk. Het is met 530 m3 één van de grotere woningen in de oude dorpskern van Vlieland. Vanaf de verdieping heeft u uitzicht over de Waddenzee.
Meer info...Vraagprijs € 495.000 KK

 

Lutinelaan 9, 8899 BD te Vlieland
Lutinelaan 9, 8899 BD  te Vlieland Een zeer ruime halfvrijstaande woning met 4/5 slaapkamers en een praktijkruimte op een rustige locatie op Vlieland.VERKOCHT

Wonen en werken op Vlieland! Deze royale woning staat aan de Lutinelaan op Vlieland. Veel vierkante meter, veel kamers, veel mogelijkheden! Alle kamers hebben royale afmetingen en veel lichtinval. De praktijkruimte is ideaal voor beroep aan huis.
Meer info...Vraagprijs € 499.000 KK

 

Willem de Vlamingweg 17-I, 8899 AV te Vlieland
Willem de Vlamingweg 17-I, 8899 AV te  Vlieland Een benedenwoning gelegen aan de Willem de Vlaminghweg op Vlieland.

Dit kleinschalige complex is in 2018 volledig nieuw gebouwd. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een gezamenlijke berging. Levering in verhuurde staat, de vraagprijs is exclusief BTW.
Meer info...Vraagprijs € 250.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.