logo

Wonen op Vlieland, een huis voor permanente bewoning kopen.

Deze categorie woningen bevindt zich voornamelijk binnen de bebouwde kom en staat op EIGEN GROND.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Wonen, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand voor permanente bewoning en het wonen en werken op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland
*1*Alef P Hoedemakersglop 2 Vlieland Een nieuw gebouwd twee persoons appartement te koop op Vlieland.VERKOCHT!

Dit prachtige appartement is gelegen boven de nieuwe Poiesz supermarkt in de Dorpsstraat van Vlieland. Het geheel is onlangs nieuw opgeleverd compleet met een luxe keuken, badkamer en een PVC vloer. Het appartement is van hoogwaardige bouwkwaliteit , duurzaam (energielabel A+++) en bestemd voor permanente bewoning.

Meer info...Vraagprijs € 340.000 VON

 

Middenweg 41, 8899 BA Vlieland
*1*Middenweg 41, 8899 BA Vlieland Een vrijstaand woonhuis met een veranda, serre en een garage, gelegen nabij de vlielander duinen.

Deze schitterende woning is in 2017 volledig nieuw gebouw en staat op een ruime kavel eigen grond ter grootte van 910 m2.
Met 218 m2 woonoppervlakte zeker één van de grotere woningen op Vlieland.
Meer info...Vraagprijs € 1.500.000 KK

 

Dorpsstraat 30, 8899AH te Vlieland
*2*Dorpsstraat 30, 8899AH te Vlieland Een geschakeld woonhuis met erf, ondergrond en tuin in de Dorpsstraat van Vlieland.

Deze woning voor permanente bewoning staat midden in de dorpskern van Vlieland. Het pand is aan onderhoud toe, het voordeel daarvan is dat u het gelijk naar eigen wens kunt renoveren. Er zijn volop mogelijkheden om er weer een paleisje van te maken!
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Dorpsstraat 47, 8899 AC te Vlieland
*2*Dorpsstraat 47, 8899 AC te Vlieland Een unieke locatie met uitzicht over zee zoekt nieuwe eigenaren!

Deze statige combinatie van wonen, winkel- / atelierruimte, appartement en een grote tuin op het Waddeneiland Vlieland komt te koop.
Meer info...Vraagprijs € 1.600.000 KK

 

Dorpsstraat 75, 8899 AD Vlieland
*2*Dorpsstraat 75, 8899 AD Vlieland Een groot woonhuis in de Dorpsstraat van Vlieland met een serre en een grote tuin op het zuiden.

Deze woning staat in midden in de Dorpsstraat van Vlieland op de gewilde `zuidzijde`, tegen de waddendijk. Het serredak kan gebruikt worden als dakterras vanwaar uitzicht is over de Waddenzee.
Meer info...Vraagprijs € 745.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.