logo

Huizen voor recreatief gebruik te koop op Vlieland

Vlieland telt 276 recreatiewoningen en 185 recreatieve appartementen.

Het aanbod variëreert van kleine appartementen in de bossen tot grote vrijstaande recreatiewoningen. Onder dat aanbod valt ook het bekende huisje in de duinen. Ongeveer 75% van deze objecten staan buiten de bebouwde kom en zijn gelegen op erfpachtgrond.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Recreatie, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand en een overzicht van de recreatiewoningen en –appartementen op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Duinkersoord 113-35, 8899 BW Vlieland
*1*Duinkersoord 113-35, 8899 BW Vlieland TE KOOP: Een twee persoons appartement in de duinen van Vlieland.

Dit appartement ligt op de bovenste verdieping van `Strandappartementen Vlieduyn` op Vlieland. Dit kleinschalige complex staat in de Noordzeeduinen op ongeveer 200 meter vanaf het Noordzeestrand.
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Vliepark 21, 8899 KB Vlieland
*1*Vliepark 21, 8899 KB Vlieland De vrijstaande (en duurzame) zes-persoons recreatiewoning ‘RIM’ in de duinen van Vlieland.VERKOCHT!

In de duinen van het waddeneiland Vlieland staan ongeveer 215 vrijstaande recreatiewoningen, deze woningen staan kris-kras in het duingebied op loopafstand van het Noordzeestrand. De Rim is één van deze woningen en is te koop.
Meer info...Vraagprijs € 1.395.000 KK

 

Ankerplaats 3, 8899 KA te Vlieland
Ankerplaats 3, 8899 KA te Vlieland De vrijstaande recreatiewoning SPRINGTIJ op Vlieland. VERKOCHT!

‘Springtij` ligt prachtig verscholen in de duinen van Vlieland op ongeveer 500 meter afstand vanaf het Noordzeestrand. Het is een sfeervol vakantiehuis met hedendaags comfort en maar liefst vier slaapkamers en een berging.
Meer info...

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.