logo

Huizen voor recreatief gebruik te koop op Vlieland

Vlieland telt 276 recreatiewoningen en 185 recreatieve appartementen.

Het aanbod variëreert van kleine appartementen in de bossen tot grote vrijstaande recreatiewoningen. Onder dat aanbod valt ook het bekende huisje in de duinen. Ongeveer 75% van deze objecten staan buiten de bebouwde kom en zijn gelegen op erfpachtgrond.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Recreatie, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand en een overzicht van de recreatiewoningen en –appartementen op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Willem de Vlamingweg 2 - 3.02 (app index 30), 8899 AV te Vlieland
*1*Willem de Vlamingweg 2 - 3.02 (app index 30), 8899 AV te Vlieland Een schitterend appartement in `Residentie Vlierijck` op Vlieland. VERKOCHT!

Appartement 3.02 (app index 30) is een prachtig appartement geschikt voor gebruik door vier personen.
Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een balkon op de westzijde!
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Badweg 3 - 053, 8899 BV te Vlieland
Badweg 3 - 053, 8899 BV te Vlieland Appartement 053 in het Strandhotel Seeduyn op Vlieland. VERKOCHT!

Een prachtig appartement gelegen in het mooie Strandhotel Seeduyn. Het hotel staat op de duinen, direct bij het Noordzeestrand van Vlieland. Het appartement is van alle gemakken voorzien en u kunt gebruik maken van alle hotelfaciliteiten.
Meer info...Vraagprijs € 395.000 KK

 

Havenweg 16-3, 8899 BB te Vlieland
Havenweg 16-3, 8899 BB te Vlieland Een vierpersoons recreatief appartement op Vlieland met een fantastisch uitzicht over de Waddenzee. VERKOCHT!

Dit appartement ligt op de eerste verdieping van Flevo appartementen op Vlieland. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over de Waddenzee, vanaf de jachthaven tot aan Texel! Dit top appartement heeft ook nog eens een aantrekkelijke huuropbrengst.
Meer info...Vraagprijs € 325.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.