logo

Huizen voor recreatief gebruik te koop op Vlieland

Vlieland telt 276 recreatiewoningen en 185 recreatieve appartementen.

Het aanbod variëreert van kleine appartementen in de bossen tot grote vrijstaande recreatiewoningen. Onder dat aanbod valt ook het bekende huisje in de duinen. Ongeveer 75% van deze objecten staan buiten de bebouwde kom en zijn gelegen op erfpachtgrond.

Rechtsboven op deze pagina vindt u informatieknoppen waaronder Info Recreatie, daar vindt u o.a. uitgebreide informatie over het woningbestand en een overzicht van de recreatiewoningen en –appartementen op Vlieland.

Accuraat op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.


Ankerplaats 3, 8899 KA te Vlieland
Ankerplaats 3, 8899 KA te Vlieland De vrijstaande recreatiewoning SPRINGTIJ op Vlieland.

Springtij is een beschut gelegen recreatiewoning in de duinen van Vlieland. Het pand is goed onderhouden en heeft maar liefst vier slaapkamers. Vanuit het huis loopt u in enkele minuten naar het noordzeestrand.
Meer info...

 

Badweg 3 - 252, 8899 BV te Vlieland
Badweg 3 - 252, 8899 BV te Vlieland Appartement 252 in het Strandhotel Seeduyn op Vlieland.VERKOCHT!

Een prachtig appartement gelegen in het Strandhotel Seeduyn. Het hotel staat op de duinen, direct bij het Noordzeestrand van Vlieland. Het appartement is van alle gemakken voorzien en u kunt gebruik maken van alle hotelfaciliteiten.
Meer info...Vraagprijs € 475.000 KK

 


Alhoewel we deze pagina zorgvuldig hebben nagekeken is het mogelijk dat er toch een fout in is geslopen. Daarom kunt u aan deze pagina geen rechten ontlenen.